perjantai 10. maaliskuuta 2017

Yeesin hallitus - pullakahveilua kerran kuussa?

No sitäkin, mutta lisäksi paaaljon muuta!

Yeesin hallitus koostuu monipuolisesta ja -taitoisesta joukosta ihmisiä.  Jokainen hallituksen jäsen otetaan vastaan avosylin omana itsenään ja jokaisen mielipidettä kunnioitetaan. Tätä joukkoa yhdistää halu tavoitella samaa unelmaa.

Hallituksen tehtävänä on olla työntekijöiden tukena ja turvana sekä ohjata järjestöä strategisesti eteenpäin. Viime kädessä hallitus on vastuussa järjestön toiminnasta. Hallitustyöskentely ei ole pelkkää kokoustamista, vaan tekoja konkreettisten tulosten saavuttamiseksi.
 Yeesi-fanina minulle on erittäin tärkeää, että Yeesi kasvaa ja kukoistaa! Hallitus on mielestäni paras kanava päästä vaikuttamaan Yeesin tulevaisuudesta. Tärkeänä tehtävänä pidän myös sitä, että työntekijät saavat aina olla yhteydessä hallituslaisiin ja olemme mukana auttamassa ja tukemassa työntekijöitä. 

Ensimmäisen hallituskauden aikana olen saanut käsityksen, mitä hallitustyöskentely käytännössä tarkoittaa. Olen saanut ideoida mahtavien ihmisten kanssa Yeesin toimintaa ja olla mukana ottamassa Yeesin isoa askelta seuraavalle tasolle. Olen saanut tuoda ääneni kuuluville myös vapaaehtoisen roolissa. Ehdinpä muutaman päivän aikana "tutustua" yli 200 uuteen ihmiseen alkuvuoden rekryjen aikana.

Tulisko susta meidän hallituskaveri seuraavaksi vuodeksi? Olit sitten hallituskonkari tai Yeesiin juuri tutustunut, hae mukaan meidän hallitukseen! Pääasia on, että olet valmis sitoutumaan hallitustoimintaan ja jaat yhteisen unelmamme: edistämme nuorten mielenterveyttä ja teemme yhdessä maailmasta parempaa ja positiivisempaa paikkaa elää!
 
Toivottavasti tapaamme sinut huhtikuun 5. päivä Allianssi-talolla Yeesin vuosikokouksessa!
 
Aurinkoa!
Pinja 
 
 
Haku Yeesin hallitusaktiiviksi on nyt auki! Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet löydät täältä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti