perjantai 11. marraskuuta 2016

Vieraskynä : Uusi päivä

Tämä kuva kiteyttäköön seuraavan tekstin.

Tänään minulla oli hyvä aamu,pääsin sängystä ylös ihmisten aikoihin vain avaamalla verhon ikkunasta. Ah mikä näky! Aamukahvi, aamuaurinko, kevyt pakkaslumi ja sen tuoma kirkkaus.

Meillä kaikilla on varmasti aamuja, päiviä, iltoja ja öitä kun haluaisi vain vajota maan alle tai kaivautua sinne lämpimään sänkyyn peiton alle miettimättä sen kummempia. Ei jaksais, eikä kiinnostais. Joillekkin taas jokainen päivä on kivien kääntelyä, vuorien siirtelyä.

Mitä Te teette kun teillä on huono päivä? 
Huomaatteko ne pienetkin kivat asiat, pysähdyttekö miettimään?Itsellä on näissä hetkissä muutama selviytymiskeino..


Tämä on helppo. Tepsii minulla ahdistukseen; mandaloiden teko. Mielikuvitus vain rajana,tätä tehdessä olet hetkessä.Etkä tarvitse tähän kuin paperin, kynän ja jotain pyöreää vaikka juomalasin avuksi jonka avulla piirtää ympyrä. Tässä yhdistin piilevän luovuuteni ja intohimoni sisustukseen. Ne pienet asiat.Olen myös oppinut että joskus on hyvä vain antaa tunteiden tulla. Mitä niitä tunteitaan patomaan sisälle. Jos masentaa niin annan masentaa tai jos ahdistaa niin annan ahdistaa. Se helpotus ja voiton tunne kun nouset sieltä pohjalta märehtimästä.
"Oon vahva!"

Muistetaan että jokainen päivä on heräämisen ja elämisen arvoinen ! :)

Tähän kuvaan ja näihin tunnelmiin!
- Mirka

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti