maanantai 3. lokakuuta 2016

Uuden ajan ihminen?


"Typpi meidän DNA:ssa, kalsium meidän hampaissa, rauta meidän veressä, hiili meidän omenapiirakassa on tehty romahtaneiden tähtien sisäosista. Meidät on tehty tähdistä." – Carl Sagan, Cosmos

Oletko koskaan kuullut ns. Tähtilapsista? Indigo- tai Kristallilapsista / aikuisista?
Päädyin kerran lukemaan tästä, mikä herätti suuren kiinnostuksen tutkia aihetta lisää. Tuntui kuin olisin lukenut listan ominaisuuksia itsestäni, mitkä toivat jopa hieman ymmärrystä joihinkin asioihin elämässä. Kaikkein kiinnostavinta tässä on ihmisen kehitys ja miten evoluutio muokkaa meitä. Voi myös hyvin olla, että huomaat itsessäsi molempia – Indigo- ja Kristallilapsen – ominaisuuksia.

Mistä nämä termit tulevat?
Nancy Ann Tappe oli kansainvälisesti tunnettu Synesteetikko. Synestesia on harvinainen, mutta luonnollinen neurologinen prosessi, jossa pari tai useampaa aistia ovat ristiin kytkeytyneet aivoissa. Synesteetikko voi esim. nähdä kuulemiaan säveliä väreinä, tuntea muotoja makuina ja syömänsä ruuan geometrisiä muotoina.
Nancy näki ihmisten persoonallisuuden väreinä, mitä hän kuvaili "elämän väreinä" jokaisen ympärillä. Hän näki jopa 11 väriä joista jokainen oli erilainen. 70-luvun alussa hän alkoi nähdä uuden kuvion lapsilla, joita ympäröi indigo väri.
Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa matkustivat tapaamaan häntä, jotta saisivat lisää tietoa tämän "uuden värin" persoonallisuudesta ja käyttäytymisestä. Näin Indigolapset termi syntyi.

Yksi ominaisuuksista mitä on diagnosoitu monelle Indigolapselle on keskittymishäiriö (ADD) tai ADHD (tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö). Monella on myös huomattu erityisiä psykologisia ja henkisiä ominaisuuksia, minkä takia heillä on erilaiset piirteet kuin toisilla. Indigolapsilla voi olla myös paranormaalisia kykyjä, kuten telepatia, empatia ja selvännäkijän kykyjä.

Minkälaiset ovat Kristallilapset?
90-luvun jälkeen syntyneissä lapsissa nähtiin uudenlaisia ominaisuuksia, jotka olivat Indigolapsista paljon kehittyneempiä. Heitä alettiin kutsua Kristallilapsiksi.
Nämä lapset ovat esimerkkejä siitä, miltä tulevaisuuden maailma näyttää. He ovat kuin Indigolapset, mutta paljon syvällisempiä ja herkempiä ympäristölle. He ovat rauhallisia, ystävällisiä ja rakkaita. Heidän tyyppiset ihmiset ovat sitä mitä Indigot haluavat nähdä maailmassa; täynnä rehellisyyttä ja totuutta.


Vuoden 2000 ja sen jälkeen syntyneitä kutsutaan Sateenkaari-lapsiksi, jotka tuovat vielä enemmän rakkautta ja empatiaa kehittymiseen. 2010-2011 syntyneitä kutsutaan Timanttilapsiksi. Sanotaan että näitä lapsia on hyvin vähän vielä, sillä he syntyvät jos molemmat vanhemmat ovat kristalli-aikuisia.

Todellisuudessa olemme KAIKKI ns. tähtilapsia, sillä olemme tehty tähtipölystä ja valo/energia/tietoisuus aineisosista. Me kaikki kannamme kehityksemme seuraavia askelia itsessämme ja jokaisella on potentiaalia kehittää omaa tietoisuutta. Olemme linkitetty toisiimme tässä tietoisuudessa, mutta olemme vain eri tasoilla. Tunnistit itsesi näistä ominaisuuksista tai et, tärkeintä on tukea kaikkea erilaisuutta ja kehittää ihmisiä parempaan suuntaan.

Tässä vielä video 9-vuotiaasta tytöstä, joka on opetellut avaamaan oman käpyrauhasensa, ns. kolmannen silmän ja demonstroi mihin me jokainen myös kykenemme.

Iloista mieltä kaikille!
- Sini

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti