maanantai 16. toukokuuta 2016

Motivaatio loppu, mutta energia virtaa.

~
Elikkä, minulla on lähtenyt nyt peruskoulun viimeiset viikot käyntiin. Se tarkoittaa paljon kokeita, esseiden sekä monien kurssitöiden viimeistelyä ja palauttamista. Itse olen saanut osan palautettua, mutta minä ja moni muu on myös jättäny osan kurssitöistään viime tinkaan. Parempi kuitenkin myöhään, kun ei milloinkaan. 
Helpottunut, kuvaa oloani varmaankin eniten tällä hetkellä.

Ylä-asteesta jää kyllä hyviä muistoja taskuun. Tuntuu myös, että näiden melkein kolmen vuoden aikana olen löytänyt itselleni asioita jotka kiinnostavat minua ja myös olen 'luonut' itselleni oman rohkean minäkuvan.  

Motivaatio kuitenkin alkaa olemaan todellakin lopussa! 
Näiden viime kuukausien aikana on tapahtunut niin paljon positiivisia asioita ja haluisin vain keskittyä niihin, enkä miettiä koulunpenkillä istumista.
Olen saanut nauraa ja nauttia hyvässä seurassa ja hyvissä keleissä, joista saan niin paljon hyvää energiaa itselleni ja mielelleni. 

Tiedän, että tulen kaipaamaan ylä-aste aikoja ja opettajien elämänviisauksia, mutta toivon tällä hetkellä ajan juoksevan nopeasti, jotta pääsen nauttimaan rakkauden ja ystävyyden täyteisestä kesälomasta. <3

- Jenna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti