sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Mietteliäs sunnuntai


Rakastan kirjoittamista, tulee sellanen olo, että todella saan ajatuksiani esille,
mutta kirjoittaminen on jonkin verran vaikeatakin, aloittaminen, ajatuksien muuttaminen sanoiksi, isoiden asioiden tiivistäminen muutamaan lauseeseen yms. 
Näissä tilanteissa, kun kirjoittaminen tuntuu hankalata pitäisi antaa vaan mennä eikä ajatella liikaa.

 Silloin, kun itse antaa itsensä vapaasti tehdä asioita joita rakastaa ja osaa ilman isompia valmisteluja niin siitä tulee vain hyvää. 

Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista laidasta laitaan. Joskus onnellisia ja joskus ikäviä asioita. Aina ei kuitenkaan tarvitsi olla vahvana, joskus voi heittäytyä siihen sängylle, sanoa muutaman kirosanan tai kirjoittaa kiukkukirjeen ja polttaa se. 

Itse yritän peitellä mahdollisimman pitkään asioita perheeltäni, poikaystävältäni ja muilta läheisiltä. Yritän uskotella itselleni, että pärjään ja en tarvitsisi ikinä apua tiukan paikan tullen.
Omassa elämässäni on tapahtunut muutoksia ihmisissuhteiden, terveyden ja tulevaisuuden suunnitelmien kanssa, Seuraavat pari vuotta joudun ottamaan askel askeleelta tosi varovasti eteenpäin menevää tietä ja uskoa, että muutos tuo minulle myös hyviä asioita, Minulla on tukea ja apua saan tarvittaessa ja sen pyytämistä ei tarvitse hävetä. 

Jokapäiväinen positiivinen ajattelu, hymy tai nauru tekee päivästä helpompaa, jopa vaikeina aikoina.

Don't be afrsaid to change. You may lose something good
 but you may gain something better .

-Jenna


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti