sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Unelmat

Moikka!

Olen Lotta, 17, Torniosta. Oot saattanu nähä minun kuvia yeesin instagramissa ja nyt olen sitten vieraskynänä täällä blogissa, oon mie ennenkin tänne kirjotellu mutta siitäki alkaa olemaan jo jonkin aikaa.

Mie oon tosi kova unelmoimaan. Unelmista tulee aina mieleen cheekin sanat ''suljen silmät, kuvittelen et lennän'' unelmointi on hieno juttu. Ilman sitä jatkuva arki voisi olla tylsääkin, mutta jos silloin tällöin sulkee silmät ja unelmoi jostain niin se on tosi hyvä voimavara ja energian saanti lähde.
Mie unelmoin kaikesta mikä liittyy kansainvälisyyteen. Unelmoin että pääsen au pairiksi, unelmoin että nään minun Pohjois-Irlantilaisia kavereita, unelmoin, että opin puhumaan espanjaa. Joku voi unelmoida uudesta autosta kun taas toinen omaan kotiin muuttamisesta. Yksi asia kaikilla unelmilla on yhteinen, niiden eteen pitää tehdä tötiä, ei lottoakaan voita ilman että hakee sen kupongin. Toiset vaatii enemmän töitä kun toiset.
Joku joskus sanoi että jos pystyt kuvittelemaan sen niin se on mahdollista.
Haastain teidät kaikki jotka luette tämän tekemään itselle unelma kartan.

1.Keksi tai ota valmis unelma ja kirjoita se paperille
2.Lähde miettimään ajatuskartta tapaisesti keinoja sen toteutumiseen.
-Tarvitko rahaa, aikaa, apua, pitääkö tehdä muutoksia elämässä jne.
3.Päätä, että milloin unelma on saavutettu
-Onko se kuukausi, vuosi 5 vuotta, 10 vuotta vai joku muu?
4.Viimeisenä, muttei vähäisempänä mieti miten hyödyt jos/kun unelma toteutuu.
Ota tästä kartasta itselle kuva kännykkään ja voit aina palata siihen tarvittaessa:)

Muistetaan kaikki unelmoida ja nauttia uudesta vuodesta vaikka välillä olisikin huonoja päiviä ja tuntuu ettei mikään onnistu.

-Lotta
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti