maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ylexpop Kasmir


 
Moikka kaikki, Lotta täällä taas kirjottelee. Tänäkin vuonna moni sai ammatin, valkolakin ja päätti peruskoulun. Tahdon onnitella näitä kaikkia näin tähän alkuun eli ONNEKSI OLKOON!

Kaikki tietää radiokanavan Ylex ja joka vuosi Ylex järjestää tapahtuman nimeltä Ylexpop ja nyt viimeiset kaksi vuotta se on järjestetty Oulussa. Mie sitte lähin kaverin kanssa haastattelemaan artisteja sinne, Kasmir ja Mikael Gabriel saatiin haastateltavaksi nuorisokanava Hertzilälle.

Kasmir:
Kasmirilta kyseltiin sellasia asioita kuin että mistä hänet voi kesän aikana bongata ja Kasmirinhan voi löytää melkein miltä tahansa kesäfestarilta kuten provinssi-, ruis- ja ilosaarirockista, porijazz, qstock ja summer up näin esimerkkinä, pitkä lista tuli myös muita;) Ne jotka oli vime vuonna qstockis niin Kasmir muistelee sitä lämmöllä!

Kysyimmä että onko Kasmirilta tulossa uutta musaa niin sitä on sitten tulossa ensi vuoden puolella että tämä kesä mennään vauvoja biisillä ja syksyllä Kasmirin sitten lähtee studiolle ja pitää keikkataukoa. Eli kaikki Kasmirin fanit niin ensi keväänä voidaan bailata uuden musiikin tahdissa!

Kesäkumibiisejä on tehty jo 20 vuotta ja Kasmir muisteli että oli 10 vuotias kun ensimmäinen kesäkumibiisi tuli  ja näin hän kommentoi asiaa kun on itse tänä vuonna esittämässä sen!
''On ihan sairaan iso kunnia olla osa tätä perinnettä''
Eli siis tän uuen kesäkumibiisin nimi on vauvoja ja mukana on Amerikanvalloittaja, kielinainen Saara. Sanoitukset kumpikin teki itse omalla kohdalleen ja kertosäkeessähän lauletaan näin
''mä haluun haluun
kanssas tehä vauvoja mut en vielä, ei ja vaik haluun haluun kanssas tehä vauvoja tanssitaan viel hetki kahdestaan''
Kasmir voi asettua näiden sanojen taakse ja siksi tästä biisistä tuli hänen kulmakivi.

Kenen kannsa ois cool tehdä duetto?
''Saaran kanssa ois tosi cool tehä, ainiin mä oonki tehny jo''
Mutta sitten sieltä tuli myös Rihanna.

elämänohjeita Kamirilta: ''kuunnelkaa sydäntänne ja tehkää asioita jotka saa teidät ilosiksi ja joihin suhdaudutte intohimoisesti''

Tiesitkö tätä?
-Vadelmaveneestä on 1v ja 1kk
-Kasmir työskenteli ennen ravintola/keittiöalalla, kuka tietää vaikka se ois joskus just sulle kokannu?
-Kasmirin tavoitteena on tulla yhtä isoksi artistiksi kuin Cheek
-Bruno Mars on yksi Kasmirin esikuvista! (kun alkaa miettimään niin kyllä musasta jotain samantapaista löytyy)

Haastattelu on myöhemmin kuunneltavissa osoitteesta www.hertzila.com ja Mikaelin myös. Ja sieltähän löytyy vaikka mitä jo nyt niin menkää ihmeessä kuuntelemaan!

Hyvää kesää kaikille<3
-Lotta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti