sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Cody Simpson


 

Oletko kuullut sellaisesta artistista kuin Cody Simpson? Uskon että suurin osa vastaa ettei ole.
Cody on Australialainen 11.1.1997 syntynyt pop-artisti.

Joulukuussa 2010 Codylta ilmestyi ensimmäinen levy, jonka nimi on 4U ja se on kaikille faneille Codyn omien sanojen mukaan. Lisäksi häneltä on tullut kolme muutakin levyä Coast to Coast, Paradise ja Surfers Paradise. Kaksi jälkinmäistä ovat ainoat koko pitkät levyt.

Cody tunnetuimpia biisejä on iYiYi ft. Flo Rida, Wish U Were Here ja Pretty Brown Eyes. Hän on myös tehnyt yhteistyötä Justin Bieberin kanssa ja uskoisin että tämä on tuonut Codya tunnetummaksi.

Cody Simpson on muualla Euroopassa aika paljon suositumpi kuin Suomessa, mutta silti hän esiintyi Helsingissä, nosturissa, kesäkuussa 2014 akustisella kiertuellaan, joka oli loppuun myyty. Sinne myytin myös meet&greet / Soundcheck Experience lippuja johon sisältyi lippu, pääsy soundcheckiin, tapaaminen Codyn kanssa ja nimmaroitu vip-kortti joka lähetettiin syystä tai toisesta jälkikäteen. Olin itse tuolla ja olihan se unelmien täyttymys nähdä Cody ihan kasvokkain ja seuraavana päivänä vielä lentokentällä.

Codylla on sisko Alli Simpson joka on tehnyt myös biisejä ja on tunnettu muodin parissa.

Jos et ole ikinä kuunnellut Codya niin nyt on aika tutustua tähän huikeaan artistiin joka myös tanssii ja soittaa kitaraa ja pianoa.


  Sain kysymyksen: Onko sinulla selvät sävelet siitä mitä tahdot opiskella? Onko/Oliko päätös vaikea? Minulle päätös oli aika helppo. Mietin kahden vaihtoehdon välillä ja nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi lähdin opiskelemaan.

Seuraavalle kysymys: Kuka on lempi artistisi ja miksi?

Tulee myöhässä siksi että tulin juuri Irlannista.

Lotta Kuismanen
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti