maanantai 23. maaliskuuta 2015

Should this be last thing I see

Hei!

Kauhean nopeaa menee kevät. Valoa riittää jo pitkälle päivää ja enää muutama viikko, niin minulla alkaa työssäoppiminen. Hui, että jännittää. Osan työssäoppimisestani suoritan Nuorisovaihdon ohjaajana ja ensimmäinen osio alkaa jo perjantaina. Me lähdetään porukalla POHJOIS-IRLANTIIN!

Matkustamme siis Pohjois-Irlantiin ja meitä vastassa on Irlantilaisia nuoria. Nuoret ovat järjestäneet meille tekemistä, kokemista ja paljon nähtävää. Olen innoissani, koska tämä on ensimmäinen ulkomaan reissu ilman vanhempiani. 


Kuva otettu 2013 Kroatiasta.
Rakastan matkailua. Olen matkustellut ympäri maailmaa vanhempien kanssa. Matkailu avartaa ja tutustuttaa erilaisiin kulttuureihin. Se tunne, kun istut koneessa, vastassa uusi ja tuntematon. Ei sitä ajattele kotona, kuinka hieno ja iso paikka maailma onkaan.

Tulevaisuudessa, kun olen täysi-ikäinen, aion matkustella mahdollisimman paljon. Reppureissaan, kaverin kanssa rantalomalle tai ihan vain Suomiloma. 


Kysymys edelliseltä: Mitä sellaista olet jättänyt tekemättä, mitä olet kovasti halunnut tehdä pitkän aikaa? Itseasiassa toteutin tämän viime viikolla ja on tosi arkinen asia. Olen kauan aikaa halunnut käydä lihaskunto- jumpalla, mutta pienen pelon takia asia on jäänyt tekemättä. Sitten tuli uusi jumppa lähikuntosalille ja ajateltiin, että se ei ole paha, joten lähdettiin käymään. Tänään mennään uudestaan niihin vanhoihin jumppiin, joihin en ole uskaltanu mennä, koska ne ei olekkaan niin pahoja verrattuna uuteen jumppaan :D

Kysymys seuraavalle: Mitkä pienet asiat tuovat suunnatonta iloa joka päivä?

Hyvää keväänjatkoa jokaiselle toivottaa Inka!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti