tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kevät kesä syksy talvi..

Hei! Olen Elina ja tosiaankin olen ennenkin bloggaillut täällä. Oli vähän ongelmia tilin kanssa mutta nyt kaikki on kunnossa ja pääsen bloggailemaan. 

Tosiaankin, minua on masentanut tosi paljon sillä on kevät ja on lunta ja tosi pimeetä ja tuulee aivan kauheasti sekä on märkää. Minun muistikuvani on keväästä että lumi sulaa ja aurinko paistaa ja on aika plussan puolella tuo sää. Ei kuiteskaan niin ole ollut. On tosi kurjaa että on kiire ja ulkona on kylmä ja pimeetä, mutta silti on valoisampaa kuin talvella oli. En tiedä, minulle ei ikinä kelpaa muu vuodenaika, ainoastaan kesä. Lämmin ja valoisaa sää on minun juttuni. Myös ehkä kesä tuntuu jotenkin turvalliselta myös siksi koska kesällä yleensä on loma monilla. Ei stressiä koulun suhteen tai muustakaan. Mutta tottakai josku voi tapahtua niin että kesällä ei tee muuta kuin katsoo netflixia tai istuu muutenvaan koneella. Sitten kesän lopussa tulee sellainen tunne että ei ole ehtinyt tehdä mitään järkevää. Ja joskus se voi olla ihan faktaa. Kesällä aika menee todella nopeasti. Minulle tulee ainakin sellainen tunne että kesä on loppunut kun alkaa taas se arki, koulua, töitä. Muuta sensellaista, ja tosiaankin monesti se on ikävä tunne. Mutta on taas joskus hyvä palata arkeen. Kesän jälkeen on syksy, sillon on aika viileä ja taas vähän menee tuo ilma synkkäksi, ja erityisesti sataa paljon. Syksyllä ei ole kauhean mukava kulkea vaikka kauppaan, koska sää ei ole kauhian mukava. Syksyllä aikaa jotenkin menee hitaasti, mutta oikeasti se menee ihan samaa vauhtia se aika kun se meni kesälläkin. Syksyllä itselläni on joka arkipäivä sama rutiini, menen kouluun ja tuun kotiin, teen läksyt ja olen koneella tai vastaava. Viikonloppuisin vain lököilee sohvalla ja relaa. Ei mitään kauheen mukavaa. Voi jopa jossakin vaiheessa tulla sellainen olo että siinä menee elämää hukkaan. Syksyn jälkeen tulee taas talvi, talvella on jotenkin taas iloisempi olo. Mutta talvella menee taas tosi nopeasti synkäksi. Mutta silti talvi on parempi vuodenaika. Talven jälkeen tulee taas kevät. Ja taas alkaa se samaa ympyrä. Okei, tästä taisi tulla vähän sekavaa tekstiä. Mutta tosiaankin, vuodenajat vaikuttaa jotenkin elämään ja miten elää sitä. Se on faktaa. 

Edellinen kirjoittaja kysyi minulta: Mikä mielestäsi määrittää sen, milloin ihminen on aikuinen?

Tosiaankin ei siihen ole mitään tarkkaa määritettä, mutta eiköhän se ikä ole sellainen juttu mikä määrittä. En ole varma, mutta 23 vuotias on jo sellainen joka on tavallaan jo aikuinen. Vaikka laki sanoo että 18 on aikuinen. Niin fakta on se että 23 vuotias on täydellinen aikuinen. Tämä on minun mielipide enkä osaa sanoa oikein muuta. 

_______________________________________________________

Seuraavalta kirjoittajalta kysyn tämän kysymyksen: Vaikuttaako vuodenajat kuinka pahasti sinun elämääsi? 

________

♥Elina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti