sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Aarrettakin parempi on hyvä ystävyys.Hei, 

Minä olen Anni ja olen ollut Yeesin jäsen yksi ja puoli vuotta suunnilleen. Olen tehnyt kaikenlaista mukavaa tänä aikana kun olen Yeesiin kuulunut, ja päätin nyt kokeilla miten bloggailu minulta sujuu pitkän tauon jälkeen.

Tänään kirjoitan ystävyydestä ja ystävistä.
 
Ystävät tukevat ko tuntuu että seinät kaatuu niskaan, auttavat ongelmissa parhaansa mukaan ja ovat tarvittaessa vaan hiljaa ja kuuntelee. Tärkeintä mielestäni on se, että ystävien seurassa voi olla aivan oma itsensä ja he hyväksyvät sinut sellaisena mikä olet.
Minun ystävät syövät minun ruuat, sotkevat minun kodin ja tulee kyläileen iltasin, niin että minun nukkumaan meneminen venähtää, silti joka kerta olen iloinen kun nään heitä ja ihan syystä. 


Viikko sitten, helmikuun 14. päivä oli ystävänpäivä. Silloin varmasti moni muisti ystävää tekstarilla, ehkä laittoi kortin postissa ja osa varmasti myös vietti aikaa läheisten ystävien seurassa. Myös minä lähetin ystävänpäivä toivotuksen kaikille ystävilleni, ja vietin illan minulle todella tärkeän ihmisen seurassa. Katsoimme leffaa ja teimme ruokaa, olin onnellinen siitä ettei tarvinnut viettää ystävänpäivää yksin vaan olin hyvässä seurassa. 

Mielestäni joka päivä on ystävänpäivä ja viikon jokaisena päivänä voi muistaa ystävää. Usein kuulee perusteluksi sen ettei ehdi pitää yhteyttä koska on töitä, koulujuttuja sekä muita menoja, mutta sekin että pysähtyy hetkeksi ja kysyy ystävältä edes 'Mitä kuuluu?' varmasti piristää toista ja se ei vie paljoa aikaa. 
Haastan teidät kaikki, laittamaan viestiä teidän ystäville. Voit kertoa kuinka tärkeä hän on tai vaikka vaan kysyä kuulumisia, mutta tärkeintä on että pidät yhteyttä ja näytät että välität. 


Paras ystävä voi olla jollekkin lemmikki, sisarus, seurustelukumppani, luokkakaveri tai ehkä jompi kumpi vanhemmista. Tärkeintä on, että on joku jonka seurassa on hyvä olla, ja joka kuuntelee. 

Kaikkien joilla on ystäviä, pitäisi olla kiitollisia siitä, koska joillakin ei ole ketään kelle kertoa murheista tai jonka kanssa jakaa ilot. Ystävyys on asia johon kannattaa panostaa.

Hyvät ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä
– he eivät lyhennä matkaa,
mutta tekevät sen turvallisemmaksi kulkea.


Sain edelliseltä postaajalta eli Meriltä kysymyksen: Mikä inspiroi sinua?

Hmm, musiikki inspiroi minua paljon, sekä kuvat. Kuvissa inspiroivia asioita ovat värit sekä tunnelma.

Kysymykseni seuraavalle kirjoittajalle on: Mitkä on sinusta hyvän ystävän tärkeimmät ominaisuudet?

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

- Anni 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti