sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Tanssi on ihanaa part 2! :)

Tänään mä kirjoitan taas tanssista! Sori piinaan teitä tällä aiheella, koska tanssi on mulle niin tärkeetä ja haluisin, että se olis tärkeetä myös kaikille muille ;) Eiks se yleensä mee niin, että jos on joku ihana asia elämässä, niin siitä haluaa kertoa kaikille muillekin..ja ihmettelee, että miks en muut ei tajuu, kuinka ihana se on! Sama juttu taitaa toimia parisuhteessakin. Siis se, että kuvittelee, että oma kumppani on vähintäänkin jotain Supermanin luokkaa! Tai toi vaihe kestää siis jonkun aikaa...ei välttämättä ikuisesti ;)

Tässä yks tanssiin liittyvä video, joka kannattaa katsoa:

Elli, the girl with a heart-video!

Olin siis tänään opettamassa reggaetonia ja tuli tosi hyvä fiilis, koska ihmiset on niin iloisia! Uskokaa tai älkää, mutta positiivisuus ja energia leviää. Se on tosi tarttuvaa. Jos ryhmässä on huono energia niin sen huomaa heti. Tässäkin asiassa kannattaa luottaa omiin tunteisiin. Jos joku asia ei tunnu hyvältä, niin se ei varmastikaan ole hyväksi. Ja sit kannattaa tehdä jotain muuta. 

Minä ja Karo WeLoveDance-kilpailussa Kulttuurikeskus Caisassa :)


Toisaalta moni asia ei tunnu hyvältä sen takia, että sen eteen saattaa joutua tekemään tosi paljon töitä ennen kuin pääsee tavoitteeseensa. Esimerkiksi minä baletti-tunnilla toimii tässä hyvin esimerkkinä. Aloitin baletin noin kuukausi sitten ja olen aivan pihalla koko tunnin! Mutta nautin tunnilla olemisesta kuitenkin todella paljon. Olen varmastikin koko ryhmän huonoin, mutta se ei haittaa, koska haluan kehittyä. Ja mun mielestä paras keino kehittyä on tanssia parempien kanssa. Jos on aina "parempi" kuin muut, niin mistä vastus löytyy? Jotta vois kehittyä, niin pitää olla mukavuusalueen ulkopuolella.Edellinen kirjoittaja kysyi multa, että onko jokin harrastus jäänyt vähemmälle huomiolle. Mulla ei tällä hetkellä ole oikein muita harrastuksia kuin tanssi, mutta venyttely on jäänyt vähemmälle huomiolle viime aikoina, mikä on tietenkin tosi huono juttu. Koska pitäisi venytellä enemmän!
Seuraavalta kirjoittajalta kysyisin, että miksi talvi on parempi vuodenaika kuin kesä? Kysyn tämän, koska talvea kestää nyt pari kuukautta ainakin ja olisi hyvä etsiä jotain positiivista talvesta ;) Itse nimittäin rakastan lämpöä ja aurinkoa! Mutta talvessakin on omat hyvät puolensa.

Tässä vielä mun yks lyhyt tanssivideo. ;) 

Ihanaa talvea kaikille :)
T.Petra

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti