torstai 6. marraskuuta 2014

Talvimasennus, niin pimeetä

Ihan ekaksi vastaan edellisen kirjoittajan kysymykseen: 
Nyt tuli todella paha kysymys sillä minä en tietääkseni osaa mitään järkyttävän erikoista asiaa. En tiedä onko erikoistaitoni tämä mutta tiedän pystyväni soittamaan pianoa kyynärpäällä. Ja aika hyvin olen esimerkiksi Adelen someone like you kappaleen soittanut pelkällä kyynärpäällä. :D 

Mutta nytten siihen postaukseen: 

Minä olen ollut erittäin kiireellinen koulussa. Koulussa on vain järkyttävästi oppimista ja itse tyhmänä valitsin monta aineitta. Sekä minua ärsyttää kun Joulu saapu. Siis on todella kivaa kun tulee joululomaa ens vuoteen asti. Saa levätä koulusta. Mutta muuten en itse ole ollut koskaan joulu ihmisiä. Joulu ei ole vain semmoinen aika mulle mistä tykkään, varmaan ainoa kiva juttu joulussa on lomaa. Ehkäpä saatan olla negatiivinen tässä asiassa. Mutta joulussa se kaikki, se lumi ja kylmä sää ja kaikki kaupat on kiinni ja joulukuusi. Sitten pitää ostaa ihmisille lahjoja, rahaa menee aivan jumalattomasti. Okei en enää viitsi levittää negatiivisusta joulusta, joillakin on sitä joulu mieltään ja tykkää joulusta. Oma henkilökohtainen mielipide on että en tykkää joulusta, vain se loma on ihan kiva.
Mulla on töissäkin hyvin kiireellistä, vaikka käyn vain kerran viikossa töissä on silti kiire. Siis virallisesti mulla on vain 1 työpäivä joka kestää tunnin. Sillä olen ohjaamassa sitä tanssikerhoa, mutta viikon aikana pitää kehitellä koreografioita. Tässä on enää 6 päivää aikaa keksiä ja kehitellä venyttely muotoista koreografiaa. Ilman tahteja, mutta ei sellainen kunnon venyttely. Harmittaa kovasti kun tää työ ja koulu syö niin paljon aikaa viikosta. Mutta se tunne kun on päässyt illalla kotiin, keittää teetä ja katsoo rennosti telkkaria vaikkapa. Se tieto että on hoitanut kaikki tältä päivältä ja nyt saa rentoutua.
Sitten mulla näyttää olevan aika paljon negatiivistä tekstiä tästä vuoden-ajasta. Mutta jatketaan samalla aiheella, tässä vuoden ajassa ketuttaa se pimeys. Jo 17.00 aikaan on niiiin pimeetä, ja mulla on kiva kävely matka jokapäivä kotiin. Mua pelottaa ja sekä ärsyttää että on pimeetä, kun joutuu kävelemään kotiin. Huonoin juttu on se että minulla ei ole ollut vieläkän heijastinta, mutta sain semmosenkin hankittua. Oikeesti, suosittelen hankkimaan heijastimen ja käyttämään sitä. Sillä tulee tosi nopeasti pimeetä ja aamullakin on aika pimeetä. 


https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10385100_730694263646230_1742396914_n.jpg?oh=ebacc9121483755d0831a2579a82e34c&oe=545D79F2&__gda__=1415419602_44f17f2f73325d16ebe8d75f7d191625
 Kuvassa on minun jalkani sekä kuva on minun ottamani tänään. Myös minun muokkaamani. 


Tässä tämä postaukseni nyt on ja haluaisin kysyä YLEISESTI kaikilta, että onko mielestäsi tämä vuodenaika ja muutenkin joulu sinuun mieleesi? Vai etkö itse satu tykkämään kylmästä säästä mutta olet taas joulu mielinen? Vastaa kommenttiin, olisi kivaa tietää. (: 

Nyt sitten seuraavalle kirjoittajalle haluaisin esittää sellaisen kysymyksen kuin - 
Mitä tunteita sulle herää sanasta kohtalo? Uskotko kohtaloon? Uskotko että jonkin asian pitää tapahtua? Onko sinulle tapahtunut mitään sellaista joka mielestäsi on kohtaloa? 

♥ ~ Elina 

2 kommenttia :

 1. Itselläni on päinvastaisesti: pidän enemmän talvesta ja syksystä. Pimeys ei niinkään häiritse, mutta talvella toivoo aina, että olisi lunta. Siinä mielessä tämä vuodenaika on ehkä ikävin osuus syksy-talven osalta, mutta pidän silti siitä enemmän kuin kevään alusta.

  Joulua en erityisemmin vihaa, mutten sitä vastoin rakastakaan. Mutta minullekin joulussa lienee parasta ne muutamat päivät, jotka ovat vapaita. Ehtii levähtää hetkeksi.

  - Leena

  VastaaPoista
 2. Mä taas rakastan joulua! Se on ehkä ainoa asia, joka auttaa mua jaksamaan synkän ja pimeän talven läpi. :)

  -Saara

  VastaaPoista