keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Nuori yeesiläinen

Hellurei! Minun nimeni on Elina ja olen ollut yeesissä about vuoden ajan. Yeesiin tutustuin suunta ohjelman kautta. Alunperin olen virosta, olen syntynyt virossa sekä asunut 7 vuotta virossa. Ekan luokan kävin virossa, sen jälkeen muutin suomeen. Nyt suomessa olen asunut 6 vuotta, ja kyllä sitä on mukavaa asua suomessa. Tällä hetkellä käyn ahkerasti koulua ja teen töitä tanssikerhon ohjaajana. Ohjaan tällä hetkellä vain yhtä tanssikerhoa, mutta tulevaisuudessa ehkä enemmän. Harrastan myös tanssia ahkerasti, sekä 2 vuotta bloggaillua. Tykkään myös opiskella kieliä ahkerasti, osaan tällä hetkellä kunnolla suomea ja viroa. Mutta opiskelen englantia, ruotsia sekä venäjää. Omistan tällä hetkellä myös kaksi ihanaa kania, musiikinmakuni on aika sekalaista. Mutta tykkään hyvin paljon kuunella tällä hetkellä Imagine Dragons sekä Lana Del Rey:tä.

Okei, ehkäpä tässä nyt ihan mukavasti tietoa minusta. Minulla ei oikeastaan ole mitään aihetta mistä kirjoitan blogissa, kirjoitan vain ajatuksistani enimäkseen. Ehkä aiheeni on ajatukset, minun ajatukseni. Tällä hetkellä olen hyvin paljon ajattellu, miksi ihminen ei saisi olla erilainen kuin muut. Jotenkin hyvin ärsyttävä kun joku on vähänkin erilainen, niin aletaan heti puhuu pahaa selän takana sun muuta. Minusta on aivan ihanaa kun on erilaisia ihmisiä, eikä vain kaikki samanlaisia. Se on vain hyvin ärsyttävää, onneksi meijän koulussa semmoista ei ole. Mutta tiedän että sellaista on, itse voin sanoa että olen erilainen kuin muut. Kaikki fanittaa Justin Bieberiä/Robinia, itse taas en fanita ketään. Ja kuuntelen erilaisempaa musiikkia. Minusta kaikki saisi olla just omanlaisia eikä käydä ''massassa'' mukana. Toki jos tykkää, mutta jos haluaa olla omanlainen niin saa olla. Hyvin ärsyttävää kun joku kysyy että miks et kuuntele Justinii, miks kuuntelet jotain Green Day:ta. Kyllä Justin on hyvä, mutta ei kaikkien täydy fanittaa sitä, vain sen takia että muut tykkää ja fanittaa. Toivottavasti ymmärsitte, jokainen saa olla erilainen.


Kuvat ovat tumblr 

Essi L. Heitti minulle kysymyksen, hyvän kysymyksen heittikin. Minä siis olen päättänyt että heti kun olen 17 muuttaisin ruotsiin. Sen takia myös ahkerasti opiskelen Ruotsia, koska sinne menen asumaan. Joten vastaukseni on Ruotsiin. Kappale ei liity aiheseen, mutta laitanpa silti. Se vain niin ihana. 
 

Seuraavalle kirjoittajalle esitän semmoisen kysymyksen, kuin että ~
Mitä ajatuksia herää sanasta unelmat. Voiko unelmat käydä toteen? 

~ Elina ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti