sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Rakkaudesta :)Tänään mä kirjotan Rakkaudesta! Siis siitä rakkaudesta, jonka avulla ihmiskunta jatkaa lisääntymistään (vai johtuuko se rakkaudesta..) No joka tapauksessa, kerron teille mitä rakkaus tarkoittaa, mistä sitä saa ja miten se toimii. Helppo homma eiks nii? ;)

Alla oleva biisi johdattaa kaikki oikeeseen tunnelmaan:


a) Mitä rakkaus on?
Täs on listattuna kolme asiaa, jotka on tärkeintä rakkaudessa mun mielestä:

1. Ulkonäkö
2. Raha
3. Valta

Jos huomasit, että tossa listassa on jotain outoa, niin hyvä ;) Jos ettii noiden kriteereiden avulla elämänkumppanii tai edes ystävää, jolle soittaa sillon kun haluu jutella, niin voi mennä aika pahasti suunnitelmat metsään. Mutta alla oleva lista, mitä oot siitä mieltä? :)

1. Henkinen yhteys
2. Luottamus/Rehellisyys
3. Huumorintaju


b) Mistä rakkautta saa?

Tähän kysymykseen on yks oikee vastaus ja se on, että Kaikkialta! Mut tärkeintä on se, että on ite avoin ja uskaltaa rakastuu. Mä uskon siihen, että elämässä tapahtuu silloin asioita kun on valmis vastaanottamaan niitä. Sehän ois vaarallista jos kaikki hyvä tarjottais kultalautasella ilman omaa panostusta. Tarvii oikeesti tosi paljon kärsivällisyyttä ja tahdonlujuutta jos haluaa saavuttaa mitään hyvää tässä elämässä.

Ei voi tarttuu heti ensimmäiseen oljenkorteen jos haluu löytää Rakkauden. Niinkun mun äiti aina sanoo, niin miehiä ei voi hakee alennusmyynnistä! Ja karu totuushan on se, että alennusmyynnistä niitä saisi vaikka yllin kyllin. Mut jos haluu jotain muuta ku Made in China-merkinnällä varustetun parisuhteen, ni suosittelen olemaan kärsivällinen.

c) Miten Rakkaus toimii?
Tähänkin on vaan yks ainut oikee vastaus ja se on, että ei oo olemassa mitään sääntöjä. Mut jos haluu pari suuntaa antavaa ohjetta, niin must tärkein ohje on se, että tee toiselle niinkuin haluisit itelles tehtävän. Mä uskon, että sillä pääsee jo aika pitkälle, eiks nii?

Mut sit viel yks juttu, jonka jätin tänne vikaks, koska en halunnu latistaa tunnelmaa. Lukekaa tää juttu. Suosittelen vahvasti.

When Mr. Right turns out to be Mr. WrongEdellinen kirjoittaja kysyi multa, että miten tasapainoilen työn/koulun ja vapaa-ajan välillä. Mä en ole oikeestaan ikinä tehnyt kunnon jakoa noiden asioiden välille. Tai ainakaan tietoisesti. Mä otan omaa aikaa aina silloin kun se on mahdollista ja suoritan kaikki pakolliset jutut ensin. Elämässä on aina sellasia aikoja kun on tosi vähän omaa aikaa hengittää syvään ja miettii, mut totta kai just ne hetket on niitä tärkeitä hetkiä, joille pitää ottaa aikaa jostain välistä. Tärkeintä on se, että tekee sellasia valintoja, joista nauttii ja joita haluaa tehdä.

Seuraavalta kirjoittajalta kysyin, että minkälainen ihminen herättää sun mielenkiinnon?

Ihanaa viikkoa kaikille :)

T.Petra :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti