keskiviikko 20. elokuuta 2014

Tanssi on ihanaa! :)Kesä on ohi ja Yeesin bloggarit on taas vauhdissa, jee! Kesää ei kukaan kaipaa, eihän ;) 


Mun nimi on Petra ja oon ollut Yeesin toiminnassa mukana tän vuoden ajan. Oon tykännyt Yeesin toiminnasta tosi paljon, koska vetäjät on mielettömän ihania tyyppejä ja ilmapiiri on kaikin puolin kannustava ja rohkaseva. Ja kaiken lisäks toiminnassa saa olla mukana just niin paljon kun ehtii ilman mitään velvoitteita. Suosittelen kaikille mukaan tulemista! :)
                                                                                                                                                                    
Tällä kertaa kirjotan tanssista!  Oon harrastanut ja kokeillut erilaisia tansseja, mutta kaikista eniten muhun iskee reggaeton ja salsarytmit. Rakastan tanssimista! :)

                                                     
Se on SE fiilis, joka musasta tulee ja SE, kuinka tanssiessa unohtaa kaiken muun. Tanssi on ihan toinen maailma! Siellä voi olla ilman mitään murheita ja stressiä. Oma itsensä. Ei tarvii esittää mitään. Usein on käyny niin, että on ollu tosi huono päivä ja sitten tanssitunnin tai treenien jälkeen on ku uudestisyntynyt! Elämä hymyilee tanssin ansiosta melkein poikkeuksetta. Mä suosittelen kaikkiin ongelmiin, tähän talouskriisiin ja maailmanpoliittiseen tilanteeseen lääkkeeks tanssimista! Sen on vaan pakko toimia!

Tanssimiseen ei oo ikärajaa eikä ulkonäkövaatimuksia! Kuka tahansa voi aloittaa tanssin milloin tahansa ja minkä ikäsenä tahansa. Ihmisillä on joskus paljon tekosyitä olla tekemättä asioita, joita ne oikeesti haluais tehdä. Ja varsinki tanssin suhteen monesti virheellisesti ajatellaan, että olis pitänyt alottaa viimeistään 4-vuotiaana jossain venäläisessä telinevoimistelujoukkueessa, että ois mitään mahdollisuuksia pärjätä tanssimaailmassa! Se ei kuitenkaan oo ihan niin ;).

Kaikki oppii tanssimaan. Se on ihan varma. Jos vaan haluaa siis. Tanssissa, niinku kaikessa uuden oppimisessa, on vaan tärkeintä se, että on avoin sille uudelle asialle ja uskoo itteensä. Tai ei ees tarvii uskoo itteensä, kunhan vaan uskaltaa yrittää! 
Monet sanoo, että ei ne uskalla tulla tanssitunnille, koska ne ei osaa mitään. Mut tanssitunnille tullaan oppimaan! Ei sinne tulla näyttää muille mitä osataan, vaan sinne tullaan harjottelemaan yhdessä!Se on parasta kun näkee, että joku tosissaan yrittää. Siis sillä tavalla tosissaan, että ei luovuta kun on vähän vaikeeta tai ei osaa. Se on tosi ihailtavaa laittaa ittensä alttiiks kritiikille ja arvostelulle ja ennen kaikkea sille, että uskaltaa olla aloittelija ja mennä oman elämänsä epämukavuusalueelle. 

Tärkeintä tanssissa on se, että jaetaan yhdessä se positiivinen ilmapiiri. Yhteisöllisyys on tosi tärkeetä tanssissa. Tanssin kautta saa kavereita varmasti! Oltiin tänään treenaamassa Karon kanssa Kisiksellä 4,5h. Aika menee nopeesti kun on hauskaa! Treenataan yleensä kerran viikossa yhdessä, mutta jos on tulossa joku keikka tai kilpailu, niin sitten treenataan paniikissa enemmän! Eli siis suurin osa ajasta treenataan paniikissa. Paniikki on hyvä olotila! ;)Kisis on muuten tosi hyvä paikka. Jos sitä ei olis, niin meillä ei ois paikkaa treenata yhdessä. Opiskelijoilta maksaa 1,5e ja muilta 3e per kerta eli tosi halpaa. Suosittelen kaikkii kokeilemaan. 

Alla vielä linkki Kisiksen nettisivuille:

Tässä vielä yks biisi, jota rakastan: 
Ja linkki videoon mun ja Karon tanssiryhmästä :):
Seuraavalta kirjoittajalta kysyisin sellaista, että mitä uutta harrastusta haluaisit kokeilla ja miksi? :)

Ihanaa loppu viikkoa kaikille :)
T.Petra :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti