perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kiirettä pitää!

Moikka!
En eilen kerennyt kirjoittamaan, kun pääsin töistä kotiin vasta varttia vaille kymmenen illalla. Pitkä päivä oli, ja tänään herätys 4:45! Yritän tänään mennä ajoissa nukkumaan saadakseni hieman nukuttua univelkoja pois. Sinänsä hassua, että vaikka selkeästi nukun liian vähän, olo on kuitenkin melko virkeä töissä. Pieni loma tekisi kyllä hyvää, ja olenkin lähdössä viikon päästä perjantaina kaverini kanssa Lappeenrantaan viikonlopuksi. Ensimmäinen pidemmälle suunnattu reissu ihan kahdestaan, en malta odottaa!Viikko hurahti taas älyttömään tahtiin. Ihan uskomatonta, että taas on jo perjantai! Viime viikonloppuna olin sekä lauantaina että sunnuntaina vapaaehtoistyössä SM Enduro Vantaa -tapahtumassa, lauantaina keittiön puolella paistamassa pullia, tekemässä voileipiä ja siivoamassa sekä hoitamassa kassaa - sunnuntai meni hodarimyynnissä ja loppupurkamisessa. En kamalasti kerennyt katsomaan itse kilpailuja, mutta fiilis huokui tiskille asti ja sain välillä käydä kuvaamassa tapahtumaa.Huomenna on muuttohommia aamusta, pitää herätä suht aikaisin. Vaikka tykkään kovasti olla töissä, huomaan, että tarvitsisin itsekin välillä lepoa - nyt olen ollut töissä ja pitänyt satunnaisesti yhden päivän vapaata syystä tai toisesta. En koe olevani mitenkään uupunut, mutta yhden päivän vapaa ei sinänsä tuo täyttä rentoutta mieleen, sillä ajattelen vapaapäivänä jo seuraavaa työpäivää. Onneksi Lappeenrannan reissu on edessä, ja pääsen (tai joudun) heittämään työasiat pois ajatuksistani pariksi päiväksi. Työkaverit ovat kutsuneet mua työnarkomaaniksi, ja välillä mietin, onko siinä oikeasti jotain perää. Toisaalta teen työtä innokkaana siksi, että pidän siitä, mutta toisaalta valitsen usein työn ensin, enkä osaa aina kieltäytyä työvuoroista, vaikka haluaisin. Se voi taas olla vain yleistä miellyttämisen haluani, tai sitten ei. Paha sanoa!

Kuvaamassa en ole käynyt kovinkaan paljoa, vaikka olen suunnitellut meneväni jo useana päivänä (muun muassa tänään). Pitäisi nauttia auringosta nyt, kun se taas paistaa, mutta en ole jaksanut lähteä seikkailemaan busseilla enää iltatuimaan. Pääkaupunkiseudullakin on niin ihania maalaismaisemia, että pakko päästä jossain vaiheessa valokuvaamaan niitä! Taidan huomenna ottaa kameran mukaan töihin ja lähteä sieltä suoraan kuvausreissulle. Lähipuistossakin on vehreyttä, mutta vieressä olevia maisemia harvoin osaa arvostaa samalla tavalla.


Toivottavasti teidän kesä on mennyt hyvin ja ootte muistanut myös levätä ja nauttia! Eikä kannata nukkua iltapäivään, tai päivän parhaat tunnit kuluvat suljettujen verhojen ulkopuolella. Kylmät päivät eivät estä näkemästä kavereita, ja lämpimät tuovat siihen lisäpontta!

Kuuntelin 10 vuotta sitten Pikku G:tä, mutta en silloin ymmärtänyt kaikkia sanojen merkityksiä. Nyt nostalgisesti kuuntelin artistin kappaleita uudestaan, ja löysin yhden, joka kuvastaa hyvin omaa asennettani elämään:

Pikku G - Pikku juttuja 

Harmittaa, etten ainakaan itse löytänyt biisiä Youtubesta, mutta sen voi kuunnella ainakin Spotifyssä, jos kiinnostaa.

Nyt lähden pikkuhiljaa koisimaan, eli ensi viikkoon, kaikki!!

Emppu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti