torstai 3. heinäkuuta 2014

Heissan ja heinäkuu!

Hyvää heinäkuuta kaikille!

Viikko meni hirmu nopeasti nyt kun on ollut töissä. Toinen työni rahankäsittelijänä vaati pari päivää totutteluaikaa, mutta nyt olen oppinut pitämään työstä ja päässyt tutustumaan työkavereihini paremmin. Huomenna on muuttohommiakin, joten saa kivasti vaihtelua molempiin töihin. Kun vaan pääsisi nukkumaan! Tänä aamuna herätys oli 4:30, huomenna 5:00. Pitäisi mennä nukkumaan ennen yhdeksää, mutta kukun hereillä keskiyöhön, kun odotan niin innolla tulevaa päivää. Vaikka univelkaa varmasti on, en ole aivan rättiväsynyt töissä - korkeintaan torkahtelen bussimatkoilla.

Eilen käytiin ajamassa Poriin ja takaisin kolmen kaverin kanssa, vierailtiin VPK:n Viksu 2014 -leirillä. En nyt loppujen lopuksi tiedä, oliko leirivierailu monen tunnin ajamisen arvoista, mutta nautin matkasta vähintään yhtä paljon kuin kavereiden näkemisestä leirillä! Matkaseuran jutut naurattivat niin paljon, että välillä ihan vatsaan koski.

Viime viikonloppuna kävin Helsingissä kuvaamassa urbaanimaisemaa, mutta kuvista ei tullut kovinkaan hyviä, sillä eksyin väärälle puolelle kaupunkia, ja lopulta löntystin Suvilahdesta melkein Senaatintorille asti. Ajoin ratikalla Kaisaniemen puistoon, missä istuskelin useamman tunnin lukemassa kirjaa. Oli älyttömän mukavaa viettää päivää ihan rauhassa ilman mitään kiirettä ja nauttia elämästä. Ihmiset ympärilläkin tuntuivat iloisilta, ja hyvä olo tarttui helposti. Aurinko paistoi kerrankin ja lämmitti farkkujen pintaa. Nyt on hyvä olla.Ensi viikonloppuna pitää ainakin siivota kämpillä, koko viikon ajan on ollut sen verran menoa ja vilskettä, etten ole kerta kaikkiaan muistanut ja jaksanut järjestellä paikkoja. Samalla on jotenkin vaikea oikeasti asettua aloilleen, sillä odotan Vantaan asuntoa niin kovasti. Tuntuu, että muuttaisin saman tien, joten miksi levittää tavarat turhaan, kun ne joudutaan pakkaamaan kohta uudestaan. Oikeastihan saatan joutua odottamaan asuntoa puolikin vuotta, ellei enemmän! 

Olisi mukava kirjoittaa lisää, mutta on pakko mennä nukkumaan. Öitä ja loistavaa viikonloppua kaikille! Olkaahan kiltisti (: 

Emppu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti