torstai 26. kesäkuuta 2014

Töitä, itsenäisyyttä, elämää

Heippa ihanaiset!
Kesäkuu meni yhdessä suhauksessa - en voi uskoa, että pian on jo heinäkuu! Tein tosin koko kuukauden töitä lukuunottamatta neljän päivän juhannusvapaata, jolloin meinasin jo rappioitua tylsyyteen ja odotin vain seuraavaa työpäivää. Työnarkomaaniksi haukkuvat, mutta minkäs sille voi, kun oikeasti tykkään niin kovasti olla töissä!

Muutin isoisoisälleni pari viikkoa sitten, odotan asuntoa Vantaalta. Olisi aivan mahtavaa, jos saisin sen jo heinäkuun aikana, mutta pitää valmistautua henkisesti pidempäänkin odotteluun. Paapalla ollessani on ollut kiva kokata itselle ruokaa ja huolehtia omista tavaroista, tykkään tästä vastuusta. Ei kuitenkaan ole täysin itsenäinen olo, kun asun tällä tavoin loisena, sillä en kuitenkaan maksa vuokraa tai muita laskuja kuin henkilökohtaiset menoni. Varmaan myöhemmin kadun, etten osannut nauttia tästä helppoudesta, mutta en pidä riippuvuuden olosta, vaan haluaisin jo yrittää pärjätä täysin omillani. Sen aika tulee vielä!

Töitä on riittänyt, ja mikäs sen parempaa! Sateinen sää ei ole haitannut, sillä muutot ovat olleet pääosin sisällä, eikä ulos ole tarvinnut mennä kuin kahville. Eilen paistoi aurinko sen verran, että kävin kuvailemassa Träskändan puistossa. Tässä otoksia:


Yritin tässä testata vähän surrealistisia värejä, mutta lopulta päädyin vain johonki realistisen ja surrealistisen värimaailman hämärälle rajalle


 Valokuvaamisesta tuli hyvä fiilis, ihan kuin olisi käynyt juoksemassa pitkästä aikaa! Kyllä se vain on niin että luonto virkistää (:

Aloitin Grundellin lisäksi toisen työn rahankäsittelyssä. En voi töistä kertoa sen tarkemmin, mutta koin sen kuuluisan "ensimmäisen päivän ketutuksen": tuntui, että työ ei sopinut mulle ollenkaan! Teki mieli jo perua koko juttu, mutta päätin jatkaa ainakin tämän viikon. Kannatti, sillä seuraavana päivänä oli jo paljon helpompaa olla töissä, ja tänään oli ihan mielettömän hyvä päivä! Ihan harmitti lähteä kotiin, mutta käsky kävi ja pakko oli lähteä :D

Kävin viime viikolla pankissa tallettamassa lakkiaisista saadut lahjarahat säästötilille. Suhteeni rahaan on jotenkin ristiriitainen. Haluan asioita, joihin pitää säästää rahaa (kameratarvikkeet, Niken tuotteet, matkat, elämykset yms yms). Kun sitten olen säästänyt rahaa tarpeeksi, en halua kuluttaa sitä mihinkään haluamiini asioihin, sillä ne ovat kalliita. Lopulta päädyn käyttämään rahat halpoihin turhakkeisiin, joista en ole koskaan haaveillut. Aloita kolmen kohdan kierre alusta. Nyt rahaa on sen verran paljon, etten halua käyttää sitä säästötililtä mihinkään. Odotan asunnon vapautumista, ja siihen tarvitsen rahaa. Ehkä tällä hetkellä kulutustani rajoittaa selkeä järki, joka käskee pidättää rahat asuntoa varten. Sitä järkeä on hyvä kuunnella! Ostin tosin viime palkasta läppärin, jonka nimesin leikkisästi Väinöksi. Paapalla täytyy olla tietokone voidakseni käsitellä valokuvia ja kirjoittaa tätä blogia.

Ensi viikoksi on paljon suunnitelmia töistä Poriin ja pankkiaikoihin. Ei ainakaan käy aika pitkäksi!

Toivotaan ilmojen lämpenemistä, että päästään nauttimaan auringosta! Itse en ole heittänyt vielä talviturkkiakaan, kamala kun olen myöhässä! Lupaan käydä uimassa ennen elokuuta :)

Loistavaa viikonloppua ja ensi viikkoa kaikille, palaillaan taas viikon päästä!

Kesäbloggari Emppu a.k.a. Maria

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti