torstai 12. kesäkuuta 2014

Kesäbloggarin tervehdys!

Moikkulimoi ja heissunvei kaikki lukijat! Tästä alkaa Yeesin kesäbloggaus ja mä oon jo aikaisemmin kirjoittanut Maria, kutsukaa vain Empuks (niille, jotka ihmettelee - mun toinen nimi on Emilia ja Empuksi on kutsuttu koko ikäni, pidän sitä tuttavallisempana nimenä) (:


Mun suurin tapahtuma loppukeväästä oli varmasti lakkiaiset. Sitähän ollaan odotettu jo kolme vuotta! Kirjoitukset menivät ihan hyvin, 

Äidinkieli E
Maantieto E
Ruotsi (Keskipitkä) E 
Englanti M
Pitkä matematiikka M. 

Oon ollut hyvin töissä. Kahden viikon työrupeama apilansiemenpussituksessa loppui, mutta palaan töihin todennäköisesti tammikuussa, jos en jo syyskuussa. Muuttohommissakin on nyt kesäkuussa ollut täydet viikot, mutta palkan kanssa on ollut ongelmia. Eipä siinä auta kuin ottaa yhteyttä ja selvittää asiat! Turha kiukuttelu ja haukkuminen ei ainakaan edistä mitään, ja positiivisella mielellä asiat on muutenkin helpompi hoitaa.

Just mun värinen puska!
Olen valokuvannut huolestuttavan vähän viime aikoina, kun töissä on mennyt niin myöhään. Voi tosin olla, että tilanne muuttuu nyt muuttaessani isoisoisälleni, jonka lähellä on kivoja luontomaisemia. Tänään olen pakannut huoneestani kamat, ja vielä pitäisi viedä ne perille. Hain Vantaalta asuntoa heinäkuusta alkaen, ja toivon, että saisin ihan ikioman kämpän, eikä asuntoa tarvitsisi ihan hirveän kauan odottaa.

Töistä haluan mainita vielä sen verran, että rakastan sitä! Monille muuttohommat ovat niin sanottua "paskaduunia", mutta palkkaongelmista ja pitkistä päivistä huolimatta jaksan herätä aikaisin ja matkustaa julkisilla töihin, sillä työkaverini ovat aivan ihania. Se on se, mikä antaa mulle motivaatiota ja innostusta jatkaa. Raha ei koskaan ole ollut tärkeintä, sillä köyhästä perheestä kun tuun, riittää että pärjää, mutta ihmissuhteet antavat arvoa omalle elämälle ja saavat hyvälle tuulelle. Töissä kaikki ovat ottaneet mut todella hyvin vastaan, ja vaikka olen yksi harvoista naisista, en koe oloani syrjityksi tai sorretuksi. Jätkät ovat kannustavia ja ivailevat hyväntahtoisesti pituudestani tai naispuolisuudestani, mikä vain lisää työintoani. Olen duunin kautta tutustunut niin mahtaviin ihmisiin, etten osaa edes kuvailla, kuinka iloinen olen sen takia. Huomennakin on töitä, ja sekös vasta riemastuttaa! (:

Kirjoitan blogiin viikoittain, todennäköisesti torstaisin. Heitelkää kommentteja ja ajatuksia, vastaan kaikille mielelläni!

Viime viikon vaihtarikirjoittaja Renata laittoi tällaisen haasteen:

"Life brings challenge to us all day, every day. My challenge to you is: For 10 days, you have to have a positive answer to any kind of things you will face during this days , can be anything like if the butter lip falls in the floor facing down or to a negative response you had from you boss, teach or mom. Anything that made you fell sad mad or stressed about it. And if you have some- thing good that happen you need to feel thankful and the same rule from big to small things like butter lip falls in the floor facing up."

Haaste vastaanotettu! Tätä olisi kaikkien syytä yrittää, eikä vain kymmentä päivää, vaan joka päivä alkaen tästä päivästä!

Aivan ältsin parasta kesää kaikille! Nyt sataa vettä, mutta aina ollaan yksi sadepäivä lähempänä aurinkoisia kelejä (:

Muistakaa, että kaikissa asioissa on myös positiivinen puoli! Hymy sopii kaikkien kasvoille (:

Emppu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti