sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Päivän hyvä teko: Hymyile bussikuskille :)Teemu pyysi mua edellisessä kirjoituksessaan tekemään jonkin hyvän teon ja kertomaan siitä teille tässä kirjoituksessa. Rupesin ekaks paniikissa miettimään, että APUA mitä kivaa tai hyviksi teoiksi laskettavia tekoja oon viime aikoina tehnyt... vai onko niitä ollut ollenkaan! Mutta sitten rupesin miettimään tarkemmin, että mikä hyvä teko oikeastaan on?

Mun mielestä hyvä teko näkyy pienissä asioissa. Mun mielestä on tärkeetä, että ihmiset jakaa hyvää mieltä ja positiivisuutta joka päivä, omalla käytöksellään. Siihen ei tarvii rahaa eikä hirveesti ees panostusta. Hyvät teot koostuu pienistä jutuista. Esim. hymyilemällä bussikuskille tai avaamalla oven toiselle tai ihan vaan olemalla iloinen ja ystävällinen. Siihen liittyy myös oleminen ystävällinen itselleen :) Ne on mun mielestä sellasia hyviä tekoja, joilla oikeesti on ketjureaktion omanen vaikutus.


Miettikää oikeesti kaikki sitä kun te hymyilette sille bussikuskille, jolla on ollut tosi huono päivä, että
te pelastatte sen :) Te just pelastitte yhden bussikuskin!  Ja sitten kun se on pelastettu, niin se pelastaa jonkun toisen, ihan vaan hymyilemällä sille. Ja sitten se teidän lähettämä hymy kiertää ympäri maailmaa! Se hymy nauttii elämästä ihan varmasti! Ja sit joku päivä se sama hymy, SUN lähettämä, palaa takas sun luo, eikä ikinä lähde pois :)


Se ei oo ikinä hyvä juttu, että antaa muiden negatiivisuuden antaa vaikuttaa omaan käytökseen. Pitää olla sillä tavalla vahva ettei aina anna samalla mitalla takasin. Se vaatii tietynlaista vahvuutta, että uskaltaa juosta pakoon tai jättää asian siihen. Pitää aina miettii, että onks se asia sen arvonen, että siitä kannattaa lähtee tappelemaan. Mua mietityttää tosi usein kiusaaminen. Kiusaaminen kouluissa, pihalla, työpaikalla..missä vaan. Sellaseen pitäis aina puuttua.


Hei mitä mieltä te ootte Duudsoneista?? Ne teki muhun vaikutuksen!  Must on tosi hienoo, että Duudsonit käyttää niiden julkisuutta hyväksi auttaakseen muita, enkä ois ihan ensimmäiseks niistä uskonut. Mut tossa jaksossa siis on pääosassa noi kehitysvammaset miehet, jotka on yksinäisiä ja niillä ei oo hirveesti kavereita. Kaikilla pitäis olla kavereita..Mut Duudsonit tulee pitää niille seuraa. Mikä on ihan älyttömän hieno ajatus! Ton koko jutun ideana oli saada niille lisää kavereita, toivottavasti ne myös sai :)

    
Seuraavalle kirjottajalle heittäisin kysymyksen, että kuka on tärkein ihminen sun elämässä ja miksi? :)
Ihanaa kesää munkin puolesta kaikille :)
T.Petra :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti