tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kaikki selvii! :)


Halusin kirjottaa tänne blogiin kaikille, jotka lukee tän, että kaikki järjestyy!

Jos joku ihmettelee, että mitä mä tarkotan, niin kerron sen nyt. Kaikilla tulee elämässä vaikeita aikoja eteen, eikä kaikki mee aina suunnitelmien mukaan. Aina ei jaksa tsemppaa ja pysyy positiivisena ja on täysin normaalii välil hautautuu sohvan pohjalle syömään suklaata itsesäälin kourissa. Tärkeintä on kuitenkin se, että nousee sieltä sohvan pohjalta. Ja mielellään mahdollisimman nopeesti.

Onks elämästä mahdollista selviytyä ilman surua ja pettymyksiä? Ei oo.  Kaikille tulee elämässä pettymyksiä ja suruja, toisille vähän isompia ja eri mittakaavassa kuin toisille, mutta tärkeintä on aina muistaa, ihan mitä tahansa tapahtuukin, että kaikesta selviää, tavalla tai toisella.

Kaikki tapahtuu pikkuhiljaa. Vaikeinta on  kärsivällisyys ja muutoksen tekeminen. Äiti sanoo sillon jos mun elämässä on jotain mikä ei tee mua onnelliseks, esim. huono parisuhde, väärä työ, vääränlainen harrastus, joka ei motivoi tai vääränlaisia ihmisiä ympärillä, että "Se pitää vaan repästä pois niinku laastari!" Se sattuu tosi paljon hetken, mutta lopputulos on sen arvonen. Ei pidä jäädä sellasiin olosuhteisiin, jotka ei tee onnelliseks.

Aina lähteminen ei oo niin helppoo tai ainakaan nopeeta, mut ei kaiken oo tarkotuskaan olla helppoo. Ihmisten on niin helppo jäädä onnettomaks just sen takii, että muutos on aina vaikeeta. Siihen tarvii energiaa. Ja uskallusta. Ja rohkeutta! Mitä jos kaikki meneekin just niinkun pelkäs? Tai mitä jos kaikki meneekin just niinkun toivo? Kumpi on pahempi,se että pelkää yrittää vai se, että yrittää ja epäonnistuu ja sit ainakin tietää? Tai mitä jos kaikki onnistuukin? Parasta on se, että on mahdollisuus! Kaikil ei oo sitä mahdollisuutta samalla tavalla.


Jos oikeesti haluu saavuttaa elämässä jotain, oli se sit mitä tahansa, niin se ei oo ikinä helppoo. Unelmiin ei oo oikotietä. Uus alku on aina hyvä asia. Siit pääsee vaan eteen päin.

Ja sit viel lopuks se, että kaikki tekee virheitä. Se kuuluu elämään. Pitää olla armollinen itelleen ja unohtaa ne asiat, ja sit taas alottaa alusta. Tärkeintä on, et oppii virheistä. Päätä ei kannata hakkaa seinään montaa kertaa..ainakaan samaan seinään! :)


Tän tekstin tarkotus oli siis tiivistettynä se, että intuitio kertoo
kaiken. Pitää vaan luottaa omiin tunteisiinsa. Jos joku asia tekee onnelliseks, niin se on jo vastaus. Pitää kuunnella omaa sydäntä. Se tietää, vaik ei ite tietäis.

Ja hei täs vikaks viel pätkä, joka kannattaa kattoo :) Se kertoo siitä, että kannattaa uskoo omiin unelmiin, oli ne sit mitä tahansa! Unelmointi ei oo ikinä huono asia, siin ei voi kun voittaa! :)


Edellinen bloggaaja kysyi multa, että mitä odotan ens kesältä! Hmm, vaikee kysymys, kun mä odotan KESÄÄ kokonaisuudessaan :D Mutta ens kesänä haluun siis nauttii Suomen kesästä, rannasta, juhannuksesta, tanssia ulkona, nauttii valosta ja auringosta ja olis ihana lähtee johonkin reissuun kans, mut pitää nyt kattoo, et riittääks rahat...hmmm :) Lopuks viel ihana kesäbiisi:Seuraavalta kirjottajalta kysyisin, että minkälainen on hyvä ystävä sun mielestä?

Ihanaa huhtikuuta kaikille, jotka lukee tän! :)
T.Petra :)

2 kommenttia :

 1. Ihana teksti, kiitos että jaksat tsempata muita. :) mulla on just se pahinta, kun en uskalla yrittää olla onnellisempi. Pelkään että tipun taas ja vielä korkeemmalta. Tyydyn tähän matalaan harmaaseen sumuun jossa matelen... yritän pikkuhiljaa kiivetä ylöspäin ja tarraudun pienimpiinkin onnistumisiin ja tukipilareihin mitä löytyy, etten vaan horjahda ja kaadu ja tipu. Tämäkin blogikirjoitus auttaa. :)

  Tähän lopuksi haluaisin jakaa kappaleen, mutta se ei onnistu... joten kerron vaan biisin nimen: Stand In The Rain, esittäjältä Superchick. Se biisi saa kylmät väreet kulkemaan ja itsetunnon kohoamaan. Kuunnelkaa kaikki tuo kipale!! Lupaan että jos vaan tykkää rockmusasta niin sanat ainakin kolahtaa. :)

  -Rirsaaaaaaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit, jee kiitos :) Pelkääminen on normaalii, pelkäämist ei kannata pelätä :) Se kertoo vaan, että oot inhimillinen ja sul on tunteet! Eli kaikki hyvin :) Ja pienet onnistumiset ja tukipilarit on just hyvä lähtökohta, niiden avul selvii varmasti :) Ja kiitos biisi-vinkistä! Musiikki piristää aina! :)

   Poista