tiistai 25. helmikuuta 2014

Mut tekee iloseks melkeen kaikki asiat! :)


Moi kaikki :)
Mun nimi on Petra ja oon ollut mukana Yeesissä enemmän tai vähemmän syksystä 2013 lähtien. Löysin Yeesin Facebook-frendin kautta, joka oli linkannut sivulleen mainoksen siitä, miten päästä mukaan Yeesin toimintaan. Nyt keväällä mulla on ollut enemmän aikaa osallistua ja oon ollut mm. mukana projektitiimissä ja Reaktorissa ja ens viikolla oon menossa Jukan kanssa Martinlaakson lukioon hyvinvointiviikolle edustamaan Yeesiä. Oon tykännyt tosi paljon olla mukana, koska meininki on niin kannustavaa, vapaata ja pääsee tapaamaan ihania ihmisiä ja levittämään hyvää mieltä :) Kaikki vaan mukaan kokeilee!

Edellinen bloggari Teemu jätti kirjotukseensa kysymyksen siitä, että mikä tekee mut iloiseksi. Oon miettinyt tosi paljon viime aikoina sitä, että mikä elämässä on tärkeetä ja mikä tekee onnelliseks. Ja uskon löytäneeni tähän vastauksen! Mut tekee onnelliseks mahdollisuudet vaikuttaa omaan elämään ja tehdä omat valinnat.Ensinnäkin, ilmanen koulutus! Suomi on maa, joka on täynnä mahdollisuuksia, jotka on avoinna kaikille, esimerkiksi ilmainen peruskoulutus ja todella halpa, melkeenpä ilmanen, jatkokoulutus luo jokaiselle sellaiset mahdollisuudet, jota suurimmassa osassa muuta maailmaa ei ole. Varsinkaan tytöille.
Alla on linkki tosi hyvään videoon, joka kannattaa kattoo. Toi video pisti mut miettimään sitä, miten itsestäänselvänä Suomessa otetaan peruskoulutus ja sen maksuttomuus ja avoimuus.
Toiseks,  terveys tekee mut tosi iloseks! Terveys antaa rajattomat mahdollisuudet vaikuttaa omaan elämään. Mahdollisuus liikkua ja tanssia (rrrrakastan tanssimista) sekä tehdä ihan mitä tahansa haluaa, kaikki on vaan itestä kiinni! Kaikkien asioiden eteen pitää tehdä töitä...varsinkin unelmien!Alla listattuna mun top5 asiat, joista oon tosi kiitollinen ja iloinen:
1. Terveys
2. Perhe
3. Kaverit
4. Tanssi ja liikunta
5. Suomi ja sen antamat mahdollisuudet

Halusin tähän lopuks siteeraa yhtä Reaktorissa ollutta poikaa, joka vastasi tähän samaan kysymykseen leveellä hymyllä "mut saa iloseks melkeen kaikki asiat". Musta toi on niin tyhjentävä vastaus, ettei siihen voi lisätä mitään! Alla linkki tähän videoon, josta löytyy paljon muitakin ihania asioita, jotka saa iloseksi:

Mikä tekee sut iloiseksi? :) 
Ja yks juttu vielä! Linkki Pekka Hyysalosta kertovaan pätkään. Pekan tarina ja elämänasenne inspiroi mua todella paljon ja osoittaa sen, kuinka kaikki on omasta asenteesta kiinni.Seuraavalta kirjottajalta halusin kysyä sellasta, että kuka henkilö inspiroi/motivoi sua ja minkä takia? :)

Ihanaa viikkoa kaikille ja kommentoikaa alle, jos siltä tuntuu :)
T.Petra :)
 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti