keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Laura esittäytyy


Olen Laura 20v Vantaalta ja reilu vuoden vanha Yeesiläinen. Yeesiin tulin mukaan Oonan kautta ja olen myös viime vuoden bloggari. Vietän toista välivuottani töiden parissa ja olen tilanteeseeni tällä hetkellä tyytyväinen. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat selkeemmät kuin viime talvena ja olen vihdoin päättänyt minne haen ensi vuonna opiskelemaan! Jos ahkera lukeminen tuottaa tulosta, niin ensi vuonna tämä neiti lähtee opiskelemaan Englantia Turun yliopistoon.


Uusille lukijoille voisin kertoa hieman omista harrastuksistani ja mieltymyksistäni. Intohimojani ovat elokuvat, musiikki ja kulttuuri. Harrastan myös salillakäyntiä, vaikka näin talven tullessa energiaa ei ole ollut joten treenaaminen on jäänyt vähäiseksi. Ystävät ja perhe ovat tärkeintä elämässäni. Vaikka monilla ystävillä on uudet kujeet elämässään, ei se tarkoita ystävyyden katoamista. Se vähäinenkin yhteydenpito on silloin tärkeää. Pidän myös matkustamisesta, ja kuukauden päästä suurin unelmani toteutuu. Pääsen parhaan ystäväni Maijan kanssa Lontooseen! Siitä myöhemmin lisää.

Tulen kirjoitusvuorollani kertomaan arkipäiväisen elämäni kommelluksista ja fiiliksistä. Siitä mitä nuori työssäkäyvä käy läpi miettiessään tulevaisuuttaan ja nykyhetkeään. Viime talvena blogistani saattoi välittyä stressi ja ahdistus. Tällä kertaa haluan ottaa kevyemmän otteen elämään ja nauttia niistä pienistä stressitekijöistä, joiden selvittäminen tekee ihmisestä vahvemman!

Ville kysyi minulta viime viikolla blogissaan, mikä on suurin unelmani. Suurin unelmani on lievästi sanottuna kaukaa haettu, mutta haluaisin jonain päivänä voittaa Oscarin parhaasta käsikirjoituksesta! Intohimoni on elokuvissa, ja toivon jonain päivänä saavani olla osallinen sellaisen tekemisessä. Mutta syvällisesti ajateltuna, suurin unelmani on kaikkien unelmieni toteuttaminen. Se olisi unelmista suurin. Eikä sitä koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan! Nyt toivotan kaikille mitä mahtavinta joulun odotusta, nauttikaa elämästä!

Kysymys ensi viikon bloggaajalle: kuka on suurin idolisi?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti