torstai 7. marraskuuta 2013

Oona esittäytyy

Moro kaikille!

Seuraava bloggari esittelyvuorossa on 20-vuotias Oona. Olen tänä syksynä aloittanut opinnot Humanistisessa ammattikorkeakoulussa nuorisotyön ja kansalaistoiminnan koulutusohjelmassa eli päälle kolme vuoden päästä minusta olisi tarkoitus valmistua yhteisöpedagogi. Ai mikä? No siis käytännössä nimikkeellä voi duunailla järjestö- ja nuorisotyön kentällä lähes mitä tahansa hommia.
Päädyin alalle, koska aina on ollut fiilis, että haluan tehdä jotain luovaa ja ihmisläheistä, mutta en koskaan tiennyt mitä. Nyt ensimmäistä kertaa tuntuu, että opiskelen jotain, mikä aidosti ja oikeasti kiinnostaa. Tässä samalla tulikin jo vastattua edellisen kirjoittajan Pamelan minulle heittäneeseen kysymykseen, eli ehdottomasti kivoin asia joka minulle on tänä vuonna tapahtunut on opiskeluiden aloittaminen ja kaikki mitä se on tuonut mukanaan.

Kampus, jolla opiskelen ja asun on vanha opisto järven rannalla keskellä metsää. Luontoihmisenä olen tietysti onneni kukkuloilla kun kotiovelta alkavat mielettömät lenkkimaastot, eivätkä oma kuntosali, sauna ja uima-allaskaan pahitteeksi ole. Luonnossa liikkumisen lisäksi rakastan reissaamista, läheisiäni, musiikkia, hyvää ruokaa, uusia ihmisiä ja kokemuksia ja vaikka mitä muuta.

Yeesissä olen ollut messissä parin vuoden ajan erilaisissa rooleissa hallituksesta vapaaehtoiseksi ja nyt aloitankin ensimmäisen työharjoitteluni missäs muuallakaan kuin Yeesissä! Yeesiläisten matkassa -blogiin kirjoittaminen tuntuu siis luonnolliselta vaihtoehdolta ja olenhan ennenkin pitänyt blogia Yeesin sivuille kirjoittaessani reissaamisestani Uudessa Seelannissa.
Kirjoittamisessa pidän siitä, miten se pakottaa pohtimaan asioita, niin kirjoittajan kuin lukijatkin. Mielestäni ihminen voi aina kehittyä, kasvaa ja oppia lisää ja sehän tässä elämässä siisteintä onkin. Tulen siis kirjoittamaan pohtimalla ja pyrkimällä asian ytimeen ja toivottavasti tuomaan poikkeaviakin näkökulmia aiheisiin, joita blogi käsittelee. Vielä mielenkiintoisemmaksi blogin mielestäni tekee se, että kirjoittajia on monia ja toivottavasti saamme hyviä vuoropuheluita aikaiseksi heittämällä aina seuraavalle bloggarille pikku ”haasteen”.


Mutta aloitetaan näin alkuun helpolla kysymyksellä eli seuraava bloggari Maria, jos olisit supersankari, mikä olisi supervoimasi ja miksi?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti