perjantai 22. marraskuuta 2013

Erja esittäytyy

Heipsulin keipsulin!

Täällä kirjoitteleepi Erja, 24-vuotias Keski-Suomessa Äänekoskella asusteleva opiskelija. Opintoja olisi jäljellä enää tämä lukuvuosi ja keväällä pitäisi sitten olla ”valmis” nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. (Kukapa nyt koskaan olis täysin valmis..) Aiemmalta koulutukseltani oon lähihoitaja ja tää nykyinen opiskelu onkin vähän jatkoa tälle edelliselle ammatille, koska haluan työskennellä tulevaisuudessa mahdollisimman erilaisten ihmisten kanssa. Oon tässä jo muutaman vuoden ajan myös haaveillut, josko jaksais vielä lähteä AMK-tutkintoa opiskelemaan. Sieltä sitten toimintaterapeutiksi tai sosionomiksi, täytyy katsoa laitanko jo ens kevään yhteishaussa hakupapereita eteenpäin.

Luonteeltani oon tällanen ilonen, sosiaalinen ja hyvällä tavalla hömelö. Mut on helppo yllyttää mukaan kaikkiin tempauksiin ja tykkään touhuta kaikkea käsilläni, erityisesti askartelu ja pienet näpertelyhommat on kivoja Harrastuksiini kuuluu luonnossa haahuilu, jota voi kai lenkkeilyksikin kutsua, lukeminen (aina on joku kirja kesken..), leffojen katselu ja musiikin kuuntelu. Asioita mistä pidän: kynttilät (onko parempaa kuin pimeät talvi-illat ja kynttilät ja lämmin teekuppi + hyvien ystävien seura?), värit (kaikki värit on kivoja, mitä enempi sitä parempi!), eläimet (varsinkin oman kissan touhua vois tuijotella vaikka koko päivän..), pöllöt (!!) ja tietysti ystävät ja läheiset.


Mutta se minusta, sitten asiaan. Elikkäs Yeesiin olen tullut mukaan vasta tänä syksynä, ihan untuvikko olen vielä tässä touhussa. Ikäväkseni joudun toteamaan, etten oo päässy vielä mukaan Yeesin järjestämiin juttuihin. Tämä johtuu puhtaasti siitä syystä, että olen täällä Keski-Suomessa ja tapahtumat pääpainoltaan ovat olleet Etelä-Suomen alueella. Mutta onneksi on mahdollista osallistua esimerkiksi näin blogin kirjoittamisen muodossa myös tähän toimintaan. Tuossa edellä mainitsinkin jo yhden syyn miksi oon yhtenä kirjoittajista tässä blogissa, mutta mun mielestä kirjottaminen on jo itsessään tosi mukavaa. Vaikka koulutehtäviä tehdessä se meinaakin välillä takkuilla, niin kirjottamisen avulla pääsee purkamaan ja käsittelemään ihan eri tavalla asioita. Pidän myös omaa henkilökohtaista blogia, joten tämä ei ole ihan vieras maailma minulle. Tässä blogissa tuun varmaan kirjotteleen kaikenmaailman asioista, osin varmaan humoristisella otteella, mutta osaan myös olla ihan vakavakin, kun sitä vaaditaan.

Marian kysymykseen vastaus: Olisin mielelläni kotikissa tai pöllö. En osaa päättää kumpi, kotikissa siitä syystä että sais vaan nukkua päivät pitkät ja välillä syyä eikä tarviis huolehtia minkään maailman murheista. Pöllö siitä syystä, että tykkään pöllöistä,( kämppikseni mielestä välillä ehkä liikaakin…). Ne vaan on niin hienoja eläimiä, pää kääntyy ympäri ja silmät on isot ku lautaset. Mutta pöllö on kuitenkin saalistajaeläin, niin luultavasti olisin sitten ensimmäinen kasvissyöjäpöllö.

Seuraavalle kirjoittajalle, eli Villelle: Mikä biisi kuvastaa sinua parhaiten?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti