perjantai 1. marraskuuta 2013

Pamela esittäytyy

Hei kaikki ihanat nuoret! 

Tämä bloggaaja nimeltä Pamela ei enää 31-vuotiaana lukeudu nuoriin, mutta suhteellisen nuorekas opiskelija olen vielä reilu vuoden verran. Olen aina nauttinut opiskelusta ja siksi varmaan opiskelen vieläkin. Esikoulusta ylioppilaaksi asti opiskelin englanninkielellä Helsingin kansainvälisessä koulussa. Skotlannissa opiskelin sekä naistutkimusta että sosiologiaa, ja loppujen lopuksi valmistuin psykologian alemmaksi kandiksi. Palattuani Suomeen opiskelin Helsingin aikuisopistossa logoterapiaohjaajaksi ja kirjailija-rakkausvalmentaja Sari Norkolan yksityisessä koulutuksessa rakkausvalmentajaksi. Tällä hetkellä opiskelen englanninkielellä sosionomiksi ammattikorkeakoulu Metropoliassa, ja opinnoissani minua kiinnostaa eniten kriisit ja mielenterveystyö.

On kiva kirjoittaa Yeesille blogia useasta syystä! Ehkä ilmeisin syy bloggailuun on kiinnostus mielen hyvinvointiin — mielenterveyteen liittyvistä aiheista kirjoittaminen on mielenkiintoista, kuin kiehtoviin maailmoihin sukeltamista. Lisäksi bloggailun myötä pääsen tekemään jotakin luovaa ja mielekästä Yeesille. Hyvänä bonuksena on ilman muuta myös se, että saan bloggailusta opintopisteitä, mutta se ei tietenkään riitä syyksi. Rakastan kirjoittamista samoista syistä kuin opiskelua: se avaa näkökulmia, laajentaa ja syventää ymmärrystä sekä avartaa maailmankuvaa!

Tässä heitän haasteen seuraavalle kirjoittajalle: Haluaisin kuulla Oonalta yhdestä kivasta asiasta, joka hänelle on tänä vuonna tapahtunut!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti